🌱🎉 Gran notícia! Tot i el mal temps que ha afectat el primer dia del Vegan Fest Catalunya, tenim una sorpresa emocionant per a totes i tots vosaltres. 
Hem tingut la increïble oportunitat de tornar a connectar amb Peter Singer, renombrat professor de bioètica en University Center for Human Values de la Universitat de Princeton i, malgrat la cancel·lació de l’activitat programada el divendres passat, hem enregistrat una breu conversa de gairebé 7 minuts amb el professor Singer, on va compartir amb nosaltres la seva visió sobre qüestions d’ètica animal i veganisme.
Estem emocionats de compartir aquesta entrevista amb tots vosaltres. És una oportunitat exclusiva que no voldràs perdre’t!
Aprofitem per donar les gràcies al professor Singer per la seva generositat i disposició a compartir els seus coneixements amb la nostra comunitat. La seva participació fa que aquest Vegan Fest Catalunya sigui encara més especial!
Trobareu el seu llibre Ética en acción disponible a la nostra web.
Photo credit: Derek Goodwin Photography
➡️vídeo subtitulat en castellà a la nostra bio.
✊🏻🥕
🌱🎉 Gran notici del mal tiempo que ha afectado el primer día del Vegan Fest Catalunya, tenemos una sorpresa emocionante para todas y todos vosotros.
Hemos tenido la increíble oportunidad de volver a conectar con Peter Singer, renombrado profesor de bioética en University Center for Human Values de la Universidad de Princeton y, a pesar de la cancelación de la actividad programada el pasado viernes, hemos grabado una breve conversación de casi 7 minutos con el profesor Singer, donde compartió con nosotros su visión sobre cuestiones de ética animal y veganismo.
Estamos emocionados de compartir esta entrevista con todos vosotros. ¡Es una oportunidad exclusiva que no querrás perderte!
Aprovechamos para dar las gracias al profesor Singer por su generosidad y su disposición a compartir sus conocimientos con nuestra comunidad. ¡Su participación hace que este Vegan Fest Catalunya sea aún más especial!
—
#veganfestcatalunya #salvemlaterra #pelsnovegans #terrassavegfriendly #veganfest #veganfestival #vegan #govegan #veganfortheanimals #veganforlife #eticaanimal #petersinger
Seguim amb molta ressaca emocional de tot el que hem viscut aquest cap de setmana.
Portavem temps avisant que aquesta edició seria molt especial, però realment ha superat totes les nostres expectatives.
Estem molt agraïts a totes les persones que ho han fet possible. Durant aquests dies anirem compartint amb vosaltres tots els moments viscuts.
Agraïments especials a la nostra madrina @nurigago per acceptar la nostra invitació i per viure aquesta edició amb tant d’amor i emoció, ens has fet un regal que mai oblidarem❤️.
A tots els professionals que ens van acompanyar a les xerrades, showcookings, tallers, músics, artistes, ioga, meditació. 
A tot l’equip d’staff i voluntaris que han treballat de valent perquè tot funcionés al 100%.
I a les 50.000 persones que ens van visitar al llarg del cap de setmana. Estem molt emocionats.
Gràcies a les institucions i marques que ho han fet possible: @ajterrassa @dibacat @evillove @duuoshoes @cervezaelaguila @oatly @bcncoffeeguide @thevegetarianbutcher_es @naturitas.es @violife_foods @lushspain @heurafoods.es @yogitea @tugasgerminados @clotsy.brand @moulinex_es @tefal_es @observatoriaiguaterrassa @diarideterrassa @buenoyvegano @meraki_espaiambanima 
✊🏻🥕
Seguimos con mucha resaca emocional de todo lo que hemos vivido este fin de semana.
Llevamos tiempo avisando de que esta edición sería muy especial, pero realmente ha superado todas nuestras expectativas.
Estamos muy agradecidos a todas las personas que lo han hecho posible. Durante estos días iremos compartiendo con vosotros todos los momentos vividos.
Agradecimientos especiales a nuestra madrina @nurigago por aceptar nuestra invitación y por vivir esta edición con tanto amor y emoción, nos has hecho un regalo que nunca olvidaremos❤️.
A todos los profesionales que nos acompañaron en las charlas, showcookings, talleres, músicos, artistas, yoga, meditación.
A todo el equipo de staff y voluntarios que han trabajado duro para que todo funcionara al 100%.
—
#veganfestcatalunya #salvemlaterra #pelsnovegans #terrassavegfriendly #veganfest #veganfestival #vegan #govegan #veganfortheanimals #veganforlife
Les nostres showcookings de l’Espai Còsmic equipades amb els millors electrodomèstics de @moulinex_es 
Visiteu-nos a l’estand de l’Associació Vegana de Catalunya que us donarem un vals de descompte!
✊🏻🥕
Nuestras showcookings en Espai Còsmic equipadas con los mejores electrodomésticos de @moulinex_es
¡Visítenos en el stand de la Asociación Vegana de Catalunya que os daremos un vales de descuento!
Entrega dels primers premis Barcelona Vegan Awards presentat per @lorenaleft i entrega premis @nurigago 
Felicitats a totes i a tots els premiats, aquests premis son una celebració de les empreses, les persones i les organitzacions que han estat pioneres i han contribuït al desenvolupament de la cultura vegana a Espanya.
Us esperem a l’edició 2024.
—
#barcelonabeganawards
No us perdeu l’stand de @naturitas.es que torna amb alguns dels seus productes vegans.
A la seva botiga online trobareu productes de medicina natural, herbolari, alimentació bio, cosmètica natural i en general, productes de benestar i salut relacionades amb terapies naturals.
Els podreu visitar i conèixer més sobre els seus productes al seu stand propi a Vegan Fest!
✊🏻🥕
No os perdáis el stand de @naturitas.es que vuelve a Vegan Fest con algunos de sus productos veganos.
En su tienda online encontrará productos de medicina natural, herbolario, alimentación bio, cosmética natural y en general, productos de bienestar y salud relacionadas con terapias naturales.
Los podrás visitar y conocer más sobre sus productos en su stand en Vegan Fest!
—
#veganfestcatalunya #salvemlaterra #pelsnovegans #terrassavegfriendly #veganfest #veganfestival #vegan #govegan #veganfortheanimals #veganforlife
Aquesta edició gràcies a Taigua, Aigua Municipal de Terrassa, tindrem una font d’aigua potable per omplir els vostres envasos.
Demanem a tots els assistents la col.laboració en sumar en el nostre compromís de ser un festival responsable i ecosostenible.
✊🏻🥕
Esta edición gracias a Taigua, Aigua Municipal de Terrassa tendremos una fuente de agua potable para llenar sus envases.
Pedimos a todos los asistentes la colaboración al sumar en nuestro compromiso de ser un festival responsable y ecosostenible.
—
#veganfestcatalunya #salvemlaterra #pelsnovegans #terrassavegfriendly #veganfest #veganfestival #vegan #govegan #veganfortheanimals #veganforlife
Que això ja comença!!!
Arranquem demà a les 12h amb el market en ple funcionament i la zona gastronòmica esperant amb propostes tan dolces com salades delicioses!
📍Parc de Vallparadís
🎟️Entrada gratuïta
✊🏻🥕
¡¡¡Que esto ya empieza!!!
¡Arrancamos mañana a las 12h con el market en pleno funcionamiento y la zona gastronómica esperando con propuestas tan dulces como saladas deliciosas!
📍Parque de Vallparadís
🎟️Entrada gratuita
—
#veganfestcatalunya #salvemlaterra #pelsnovegans #terrassavegfriendly #veganfest #veganfestival #vegan #govegan #veganfortheanimals #veganforlife
Productes que trobareu a l’estand de @thevegetarianbutcher_es i que us animem a tastar!!!😋😋
Recordeu:
➡️dissabte a les 13h showcooking amb @lagloriavegana i @elveganomarrano a l’Espai Còsmic🛸✨
➡️desde les 14h fins les 16h @elveganomarrano estarà a l’estand, visiteu-lo!
✊🏻🥕
Productos que vais a encontrar en el stand de @thevegetarianbutcher_es y que os animamos a probar!!!😋😋
Apuntad!!:
➡️sábado a las 13h showcooking con @lagloriavegana y @elveganomarrano en el Espai Còsmic🛸✨
➡️desde las 14h hasta las 16h @elveganomarrano estará en el stand, ¡visita obligada!
—
#veganfestcatalunya #salvemlaterra #pelsnovegans #terrassavegfriendly #veganfest #veganfestival #vegan #govegan #veganfortheanimals #veganforlife
A l’Espai Còsmic ens acompanyaran les millors fruites i verdures gràcies a @cistellpatricia que ens portaran els millors productes frescos de temporada.
Els podeu visitar a la Placeta Saragossa 4, Terrassa, recolzar el comerç local i gaudir dels millors productes de temporada
✊🏻🥕
En el Espacio Cósmico nos acompañarán las mejores frutas y verduras gracias a @cistellpatricia que nos traerán los mejores productos frescos de temporada.
Los podéis visitar en la Placeta Zaragoza 4, Terrassa, apoyar el comercio local y disfrutar de los mejores productos de temporada.
—
#producteproximitat #veganfestcatalunya
#salvemlaterra #pelsnovegans #terrassavegfriendly #veganfest #veganfestival #vegan #govegan #veganfortheanimals #veganforlife

ASSOCIACIÓ VEGANA DE CATALUNYA © 2023

VEGAN FEST CATALUNYA® Tots els drets reservats

0