Ser vegà ja no és revolucionari: L’activisme jove, on les lluites es creuen amb @petitamer avui a les 16h a l’escenari Resistirem.
Maria Serra, de 22 anys, graduada en Relacions Internacionals, és cofundadora de Fridays for Future Barcelona i ambaixadora del Pacte Climàtic de la Unió Europea. Organitza i col·labora en esdeveniments amb FFF, Earth Uprising i Oxfam Intermón, involucrant-se amb diverses institucions com la UE i el Govern Català.
Forma part de les delegacions juvenils activistes a la COP25, COP26 i COP27, realitzant treballs de portaveu i comunicació.
A més, és una figura mediàtica en el moviment climàtic, havent aparegut en mitjans espanyols destacats com Televisió i Ràdio Espanyola, Time Out Barcelona, El Periòdic, El Nacional, FAQ TV3, RAC1 i Catalunya Ràdio.
Recentment, ha estat una figura clau a l’acampada Propalestina a la Universitat de Barcelona, liderant comunicació i negociacions amb el rectorat i aconseguint, juntament amb centenars d’estudiants, que la Universitat trenqués relacions amb Israel.
Avui a les 12h Noemí Fuster, activista mediambiental i social, fundadora de @bondiamon_ i @africastopmalaria .
La pesca industrial ha buidat els nostres oceans, i l’aqüicultura es presenta com la solució contra la sobrepesca i la pesca il·legal. Però, realment és així? Quins foscos secrets amaga la farina de peix? 🧐💔
No et perdis la seva xerrada sobre el futur dels nostres mars i oceans. 🌿💧
✊🏻🥕
Hoy a las 12h Noemí Fuster, activista medioambiental y social, fundadora de @bondiamon_ y @africastopmalaria.
La pesca industrial ha vaciado a nuestros océanos, y la acuicultura se presenta como la solución contra la sobrepesca y la pesca ilegal. Pero, ¿realmente es así? ¿Qué oscuros secretos esconde la harina de pescado? 🧐💔
No te pierdas su charla sobre el futuro de nuestros mares y océanos. 🌿💧
Trailer informatiu amb Project 1882, que lluita per un món on els animals siguin respectats com a éssers sensibles amb dret a la seva pròpia vida.
El Projecte 1882 treballa a nivell mundial per marcar la diferència per als animals que són els més explotats i els que pateixen pitjor. Els seus clients són les gallines, les gallines, les vaques, els porcs i altres animals que necessiten la nostra ajuda; son allà per donar-los veu i defensar els seus drets. Aquest és el nucli del seu projecte des de 1882.
Els trobareu al final del carrer.
✊🏻🥕
Trailer informativo con Project 1882, que lucha por un mundo donde los animales sean respetados como seres sensibles con derecho a su propia vida.
El Proyecto 1882 trabaja a nivel mundial para marcar la diferencia para los animales que son los más explotados y los que peor sufren. Sus clientes son las gallinas, gallinas, vacas, cerdos y otros animales que necesitan nuestra ayuda; están allí para darles voz y defender sus derechos. Éste es el núcleo de su proyecto desde 1882.
Quieres ganar un lote de @productostrevijano? ¡Sigue leyendo! 👏🏻
En esta edición de Vegan Fest vamos a sortear 5 packs de 6 bandejas + delantal de productos Trevijano, como ellos llaman “Comida Sincera” o, lo que es lo mismo, platos preparados deshidratados, que es la mejor manera de mantener el sabor original y las propiedades nutricionales de los ingredientes durante meses. Los lotes están compuestos por 6 de sus bandejas, que incluyen las pastas y el cous cous thai de su nueva gama de proteína vegetal, su riquísimo risotto de hongos, cous cous marroquí, sopa campesina y un delantal. Si quieres que sea tuyo es muy sencillo, sólo tendrás que seguir estos pasos: 1. Sigue nuestra cuenta de Instagram @veganfest_catalunya 2. Sigue la cuenta de Instagram de @productostrevijano 3. Dale me gusta a esta publicación. 4. Comenta esta publicación mencionando a tres amigos Tendrás hasta el lunes a 16 de septiembrepara participar y el martes 17 desvelaremos los afortunados. 😉 ¡Suerte!
Ja ho tenim aquí!!! Us deixem el plànol perquè no us perdeu res del festival!
ATENCIÓ pels que veniu d’altres anys, l’escenari Resistirem el trobareu darrera de l’espai ONG!! Trobareu les indicacions al llarg del parc!
Menys de 24 hores i obrim portes!!
✊🏻🥕
¡Te dejamos el plano para que no te pierdas nada del festival!
ATENCIÓN por los que venís de otros años, el escenario Resistiremos lo encontrarás detrás del espacio ONG!! Encontrarás las indicaciones a lo largo del parque!
No et perdis els 2 tallers que farà Lush d’automassatge durant el festival per viure una experiència única de benestar! Descobreix com mimar-te mentre cuides del medi ambient amb els nostres tallers d’automassatge.
➡️dissabte i diumenge a les 16h 📍Escenari Sobreviurem 🎟️Entrada gratuïta
No cal inscripció, s’ompliran segons aforament
✊🏻🥕
🌿 Oasis de Mimos con Lush 🌿
¡No te pierdas los 2 talleres que hará Lush de automasaje durante el festival para vivir una experiencia única de bienestar! Descubre cómo mimarte mientras cuidas del medio ambiente con nuestros talleres de automasaje.
➡️sábado y domingo a las 16h 📍Escenario Sobreviviremos 🎟️Entrada gratuita
No es necesaria inscripción, se llenarán según aforo.
Us convidem a descobrir com els infants poden convertir-se en agents de canvi a través de la lectura. En aquesta xerrada, parlarem amb les autores Paula Ramos, de la Caputxeta verda i el llop i Les Tres Porquetes i la Lloba i amb Maria Sagrera, autora de La calle del cerezo, llibres inspiradors que sembren valors d’empatia, respecte pels animals i consciència ambiental des d’una edat primerenca. Moderada per Anna Garcia, pedagoga.
➡️diumenge 15.09 a les 18:30h 📍Escenari Resistirem 🎟️ Entrada gratuïta
✊🏻🥕
Pequeños lectores, grandes activistas.
Te invitamos a descubrir cómo los niños pueden convertirse en agentes de cambio a través de la lectura. En esta charla, hablaremos con las autoras Paula Ramos, de la Caperucita verde y el lobo y Las Tres Porquetes y la Lloba y con Maria Sagrera, autora de La calle del cerezo, libros inspiradores que siembran valores de empatía, respeto por los animales y conciencia ambiental desde una edad temprana. Moderada por Anna Garcia, pedagoga.
➡️domingo 15.09 a las 18:30h 📍Escenario Resistiremos 🎟️ Entrada gratuita
Recordeu que arranquem el festi dissabte a les 10h i farà SOLAZO🌞🌞🌞 Us esperem al Parc de Vallparadís de Terrassa!
✊🏻🥕
Recuerda que arrancamos el festi el sábado a las 10h, venid con la gorra que nos acompañará SOLAZO🌞 ¡Os esperamos en el Parc de Vallparadís de Terrassa¡
No us perdeu a @nu.drama en concert presentant el seu nou àlbum que s’estrenarà aquest mes de novembre. Ricard Soler, pioner del rap en català, estrena àlbum que reflexiona sobre la indústria càrnia. Les seves lletres ens conviden a reflexionar sobre la relació que tenim amb els animals i l’impacte que generem al planeta.
No us ho perdeu!
➡️dissabte 14.09 a les 20:30h 📍escenari Resistirem 🎟️ Entrada gratuïta
✊🏻🥕
No te pierdas a @nu.drama en concierto presentando su nuevo álbum que se estrenará este mes de noviembre. Ricard Soler, pionero del rap en catalán, estrena álbum que reflexiona sobre la industria cárnica. Sus letras nos invitan a reflexionar sobre la relación que tenemos con los animales y el impacto que generamos en el planeta.
¡No te lo pierdas¡
➡️sábado 14.09 a las 20:30h 📍escenario Resistiremos 🎟️ Entrada gratuita
ProVeg International: Cap a un sistema alimentari més ètic i sostenible! 🌍
Aquests edició comptem amb Jasmijn de Boo, CEO Global de ProVeg International, amb més de 25 anys d’experiència transformant el sistema alimentari cap a un model més respectuós amb els animals i el planeta.
ProVeg ha rebut el premi Momentum for Change de l’ONU i col·labora amb les seves agències d’alimentació i medi ambient.
➡️diumenge 15 a les 16:45h 📍Escenari Sobreviurem 🎟️ Entrada gratuïta
✊🏻🥕
ProVeg International: ¡Hacia un sistema alimentario más ético y sostenible! 🌍
En esta edición contamos con Jasmijn de Boo, CEO Global de ProVeg International, con más de 25 años de experiencia transformando el sistema alimentario hacia un modelo más respetuoso con los animales y el planeta.
ProVeg ha recibido el premio Momentum for Change de la ONU y colabora con sus agencias de alimentación y medio ambiente.
➡️domingo 15 a las 16:45h 📍Escenario Sobrevivirem 🎟️ Entrada gratuita
Que no es digui que no us hem avisat de les delicies i dels projectes top que trobareu al festival:
- Bonitos de @greenandburger a més de hummus, palitos de seitán, y dos postres per llepar-se els dits - Cosmètica vegana, sòlida i sense plàstic de @tallerdealseide - Els productes vegans d’alta qualitat per animals a @pinkpeas.es Ep! Atenció que a més han preparat un repte per als més valents! Qui els superi guanyarà una tote bag, més info al seu perfil.
- Directes desde Padova trobareu a @ilfiore_dellafrutta amb les seves verdures fermentades! - Si ets fan de les veles tens parada obligatòria a @mevelacandles espelmes de soja aromàtiques - Sabeu que tornarem a tenir una parada de pa? L’edició passada va ser sold out, aixi que corre!
➡️14 i 15 de setembre 📍Parc de Vallparadís, Terrassa 🎟️Entrada gratuïta
Desde Vegan Fest defensem la gran tasca que durant anys ha realitzat l’activista Paul Watson, en aquesta edició trobareu a l’equip de la fundació a Espanya al festival, a més, la seva representant nacional, Cristina Gimeno compartirà una xerrada sobre la seva acció d’intervenció agressiva no violenta per a la conservació marina.
➡️dissabte 14 a les 18h 📍Escenari Resistirem 🎟️Entrada gratuïta
#freepaulwatson
✊🏻🥕
Desde Vegan Fest defendemos la gran labor que durante años ha realizado el activista Paul Watson, en esta edición encontrarás al equipo de la fundación en España en el festival, además, su representante nacional, Cristina Gimeno compartirá una charla sobre su acción de intervención agresiva no violenta para la conservación marina.
¡No os lo perdáis!
➡️sábado 14 a las 18h 📍Escenario Resistirem 🎟️Entrada gratuita
Vegan Fest reuneix a una comunitat unida per un únic propòsit: crear un món més compassiu, més vegà i sostenible.
Gràcies a totes i tots per ser part del canvi.
✊🏻🥕
Momentos de inspiración y aprendizaje en el festival. Vegan Fest reúne a una comunidad unida por un único propósito: crear un mundo más compasivo, más vegan y sostenible.
No et perdis aquesta actuació especial amb @davidpareja , actor, guionista i còmic, acompanyat per @j.leon_chef , xef vegà. Una combinació única de talent, humor i gastronomia conscient que segur farà vibrar el nostre escenari. 🍴🎤
➡️ dissabte 14 a les 18h 📍 Escenari Sobreviurem 🎟️ Entrada gratuïta
✊🏻🥕
No te pierdas esta actuación especial con @davidpareja , actor, guionista y cómic, acompañado por @j.leon_chef , chef vegano. Una combinación única de talento, humor y gastronomía consciente que seguro hará vibrar a nuestro escenario.🍴🎤
➡️ sábado 14 a las 18h 📍 Escenario Sobreviviremos 🎟️ Entrada gratuita
Ep!! No us perdeu la xerrada: Should Cats and Dogs Go Vegan?” amb @andrewknightvet 🐾 No et perdis aquesta xerrada amb Andrew Knight, professor veterinari especialista en ciència del benestar animal, membre del Royal College of Veterinary Surgeons i de l’Australian and New Zealand College of Veterinary Scientists. Andrew és un reconegut investigador, autor i defensor del benestar animal i l’ètica animal a nivell mundial.
✊🏻🥕
Charla: “Should Cats and Dogs Go Vegan?” con @andrewknightvet 🐾
No te pierdas esta charla con Andrew Knight, profesor veterinario especialista en ciencia del bienestar animal, miembro del Royal College of Veterinary Surgeons y del Australian and New Zealand College of Veterinary Scientists. Andrew es un reconocido investigador, autor y defensor del bienestar y la ética animal a nivel mundial.
TORNA VEGAN CHEF FESTIVAL, el primer concurs de cuina vegana en directe.
🥕3 equips 🥕1 plat 🥕45 minuts
Presentat per Gloria Carrión @lagloriavegana i Lorena Izquierdo @lorenaleft
Participants:
David Pareja @davidpareja Coque Fernández en representación de @fundacionsantuariogaia Dase @dase.es Cristina Verdú @cristinaverdu Eduard i Francesca @elpisovegano
Els participants hauran de cuinar un plat amb els aliments i el material que els hi seran proporcionats.
Amb un jurat exigent per valorar l’equip que millor ha cuinat, en funció del sabor, textures i sobretot, presentació.
Una activitat per gaudir i sobretot per trencar amb els mites sobre la cuina vegetal.
Serà ESPECTACULAR i per res del món us ho podeu perdre!!
🗓diumenge 15 a les 12h 📍Escenari Sobreviurem (carpa Vela) 🎟️Entrada gratuïta
Qui s’hi apunta?🙋🏻♀️🙋🏻♂️
✊🏻🥕
VUELVE VEGAN CHEF FESTIVAL, el primer concurso de cocina vegana en directo.
🥕3 equipos 🥕1 plato 🥕45 minutos
Presentado por Gloria Carrión @lagloriavegana y Lorena Izquierdo @lorenaleft
Participantes:
David Pareja @davidpareja Coque Fernández en representación de @fundacionsantuariogaia Dase @dase.es Cristina Verdú @cristinaverdu Eduard i Francesca @elpisovegano
Los participantes tendrán que cocinar un plato con los alimentos y el material que les serán proporcionados.
Con un jurado exigente para valorar al equipo que mejor ha cocinado, en función del sabor, texturas y sobre todo, presentación.
Una actividad para gozar y sobre todo para romper con los mitos sobre la cocina vegetal.
Será ESPECTACULAR y por nada del mundo te lo puedes perder!!